Αίτηση Συμμετοχής - Online Εγγραφή 2018

Αγαπητέ Φίλε/ή Δρομέα,
Σας ευχαριστούμε για την επιλογή σας να συμμετάσχετε στη Διοργάνωση Αγώνες Ιστορικής Μνήμης - Historic Run 2018.

Έχετε μεταφερθεί στο περιβάλλον Ηλεκτρονικής Δήλωσης Συμμετοχής. Η διαδικασία «Υποβολή Αίτηση Συμμετοχής» της Διοργάνωσης Αγώνων Ιστορικής Μνήμης, την οποία επιλέξατε, θα υλοποιηθεί σε τέσσερα (04) διαδοχικά βήματα.

1o ΒΗΜΑ: ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΡΟΠΟΥ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΟΣΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ,

2o ΒΗΜΑ: ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΛΑΒΕΤΕ ΜΕΡΟΣ,

3o ΒΗΜΑ: ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ - ΥΠΟΒΟΛΗ

4o ΒΗΜΑ: ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ - ΕΚΤΥΠΩΣΗ - ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.

Παρακαλούμε να διαβάζετε προσεκτικά τις οδηγίες πριν από κάθε ενέργεια επιλογής ή συμπλήρωσης.

Γονείς ή κηδεμόνες οι οποίοι θα υποβάλουν ηλεκτρονικά Αίτηση Συμμετοχής των παιδιών τους σε κάποιο από τους Αγώνες δρόμου της Διοργάνωσης, θα πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να αποστείλουν συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη την ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ Γονέα ή Κηδεμόνα μετά την ηλεκτρονική καταχώριση της Αίτησης Συμμετοχής, στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να την καταθέσουν στο Κέντρο Εγγραφών με την παραλαβή του υλικού της Διοργάνωσης.

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ Γονέα ή Κηδεμόνα - .pdf format

1ο ΒΗΜΑ: ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΡΟΠΟΥ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΟΣΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για να θεωρηθεί έγκυρη η διαδικασία της Αίτησης Συμμετοχής σας, θα πρέπει ΠΡΩΤΑ να επιλέξετε έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής, με τον οποίο θα καταβληθεί το ποσό της συμμετοχής σας, για το συγκεκριμένο αγώνα που θα επιλέξετε σε επόμενο βήμα.

Παρακαλούμε επιλέξτε ένα από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής για να μεταβείτε στο επόμενο Βήμα:

Κατάθεση σε τραπεζικό Λογαριασμό