Διαδρομές Αγώνων
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Διαδρομές Αγώνων

 Αφετηρία / Τερματισμός

Οι διαδρομές έχουν εκκίνηση και τερματισμό στον οριοθετημένο χώρο μπροστά στην Πλατεία Νέας Σμύρνης (άγαλμα Ελευθερίου Βενιζέλου) επί της Λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου και περικλείουν εσωτερικά 7 Σταθμούς ΤΡΑΜ.

Διαδρομή Αγώνων (5 & 10 χλμ)

Όλοι οι Αγώνες διεξάγονται αποκλειστικά επί της Λεωφόρου Ελ. Βενιζέλου.

Η διαδρομή των 10 χλμ. αποτελείται από δύο στροφές από τη διαδρομή των 5 χλμ.

Η διαδρομή των 5 χλμ. ξεκινά με εκκίνηση από την Λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου στο ύψος της Πλατείας Νέας Σμύρνης, οι δρομείς συνεχίζουν στην Λεωφόρο με κατεύθυνση προς Αθήνα. 

Στο ύψος του Άλσους πραγματοποιείται αναστροφή και οι δρομείς συνεχίσουν επί της Λεωφόρου Ελ. Βενιζέλου με κατεύθυνση προς Παλαιό Φάληρο. Στη συνέχεια, πραγματοποιείται αναστροφή στο ύψος της οδού Αχιλλέως και οι συμμετέχοντες διατρέχουν την Λεωφόρο Ελ. Βενιζέλου προς την Πλατεία Νέας Σμύρνης όπου και τερματίζουν μπροστά στο άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου στην Πλατεία Νέας Σμύρνης.

Διαδρομή Αγώνων (2,5 χλμ)

Η διαδρομή του αγώνα των 2,5 χλμ. ξεκινά με εκκίνηση από την Λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου στο ύψος της Πλατείας Νέας Σμύρνης, οι συμμετέχοντες συνεχίζουν στην Λεωφόρο με κατεύθυνση προς Αθήνα και στο ύψος της οδού οδός Πατριάρχου Ιωακείμ πραγματοποιούν αναστροφή. 

Οι συμμετέχοντες συνεχίζουν να διατρέχουν την Λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου με κατεύθυνση προς Παλαιό Φάληρο και στο ύψος της οδού Μήδειας και Μυκάλης πραγματοποιούν αναστροφή ώστε να κατευθυνθούν προς τον τερματισμό στην Πλατεία της Νέας Σμύρνης.