Είδη εγγραφής
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Είδη εγγραφής

Ατομικές

Ατομικές εγγραφές ενηλίκων πραγματοποιούνται από μεμονωμένα άτομα ενώ οι ατομικές εγγραφές ανηλίκων υποβάλλονται από τον γονέα ή κηδεμόνα τους.

Ομαδικές (εκτός σχολείων)

Οι ομαδικές εγγραφές αφορούν στην εγγραφή μιας ομάδας τουλάχιστον 6 ατόμων.
Οι ομαδικές εγγραφές απευθύνονται σε αθλητικούς συλλόγους, συλλόγους δρομέων, γυμναστήρια, εταιρείες, ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς, ταξιδιωτικά γραφεία, αλλά και απλές παρέες ανθρώπων που επιθυμούν να συμμετάσχουν ως ομάδα.
Για την ομαδική εγγραφή χρειάζεται να οριστεί ένας αρχηγός ομάδας ο οποίος θα την εκπροσωπεί για διάφορα θέματα στην επικοινωνία με τους Διοργανωτές.
Αρχικά, πρέπει να κάνει την εγγραφή του ο Αρχηγός της Ομάδας και στη συνέχεια θα λάβει e-mail με οδηγίες για την πραγματοποίηση των εγγραφών των μελών.

  • Ομαδικές εγγραφές πραγματοποιούνται μόνο ηλεκτρονικά.

 

Οι ομαδικές εγγραφές έχουν ολοκληρωθεί. Θα συνεχιστούν στο Κέντρο Εγγαφών εφ’ όσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις.

Εγγραφή Αρχηγού Ομάδας

Ομαδικές Σχολείων για τους αγώνες των 5 χλμ. & των 2,5 χλμ.

Για τους μαθητές των σχολείων του δήμου της Νέας Σμύρνης η εγγραφή τους είναι δωρεάν εφόσον γίνει ομαδικά μέσα από το σχολείο τους.
Μαθητές Δημοτικού μπορούν να συμμετάσχουν μόνο στα 2,5 χλμ. Μαθητές Γυμνασίων μπορούν να συμμετάσχουν είτε στα 2,5 χλμ. είτε στα 5 χλμ. και Μαθητές Λυκείων μπορούν να συμμετάσχουν μόνο στα 5 χλμ.

Για την ομαδική εγγραφή σχολείου θα πρέπει αρχικά, να πραγματοποιήσει εγγραφή ο Υπεύθυνος Εκπαιδευτικός – Αρχηγός της Σχολικής Μονάδας. Ο Αρχηγός της Σχολικής Μονάδας εκπροσωπεί την σχολική μονάδα για διάφορα θέματα στην επικοινωνία με τους Διοργανωτές. Με την ολοκλήρωση της εγγραφής του θα λάβει e-mail με οδηγίες για την πραγματοποίηση της εγγραφής των μαθητών.

 

Οι ομαδικές εγγραφές σχολείων έχουν ολοκληρωθεί. Θα συνεχιστούν στο Κέντρο Εγγαφών εφ’ όσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις.

Εγγραφή Αρχηγού Σχολικής Μονάδας