Όροι Συμμετοχής
ΟΔΗΓΟΣ ΔΡΟΜΕΑ

Όροι Συμμετοχής

 Όριο Ηλικίας

Για να συμμετάσχει κάποιος στα 10 χλμ. θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του. Στα 5 χλμ. θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 12ο  έτος της ηλικίας του. Τέλος, στον αγώνα δρόμου των 2,5 χλμ. μπορούν να μετέχουν δρομείς όλων των ηλικιών.

Στον αγώνα των 5 χλμ. μετέχουν οργανωμένα και οι Μαθητές των Γυμνασίων – Λυκείων.

Στον αγώνα των 2,5 χλμ. μετέχουν οργανωμένα και οι Μαθητές των Δημοτικών Σχολείων (Δ’, Ε’ και ΣΤ’ τάξη).

Ανήλικοι συμμετέχοντες κάτω των 10 ετών πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύονται από γονέα ή κηδεμόνα κατά τη συμμετοχής τους.

Για παιδιά κάτω των 7 ετών (δηλαδή μικρότερα της Α’ Δημοτικού) δεν πραγματοποιείται εγγραφή. Εγγραφή πραγματοποιεί μόνο ο κηδεμόνας με ατομική αίτηση συμμετοχής, και κατά τον αγώνα συνοδεύει τον ανήλικο υπό την προσωπική του φροντίδα και ευθύνη.

Χρονικό όριο

Το χρονικό όριο τερματισμού για τα 10 χλμ. είναι η μία ώρα και τριάντα λεπτά (01:30), για τα 5 χλμ. είναι η μία ώρα (01:00) και για τα 2,5 χλμ. είναι τα τριάντα λεπτά (00:30).

Χρήση αριθμού συμμετοχής άλλου δρομέα

Το πακέτο συμμετοχής του κάθε δρομέα είναι προσωπικό. Σε περίπτωση που κάποιος συμμετέχοντας πρόκειται να χρησιμοποιήσει τον αριθμό άλλου δρομέα κατόπιν συνεννόησης και συναίνεσης του εγγεγραμμένου, υποχρεούται να ενημερώσει το Κέντρο Εγγραφών και να συμπληρώσει αίτηση εγγραφής.

Εγγραφές & Επιστροφή Χρημάτων

Η περίοδος εγγραφών θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020.

Όσοι συμμετέχοντες έχουν ολοκληρώσει την πληρωμή τους μέχρι και τις 25 Σεπτέμβρη 2020 θα έχουν τυπωμένο το όνομά τους στον αριθμό συμμετοχής (ισχύει για τα 10 χλμ. και τα 5 χλμ.).

Εγγραφές θα πραγματοποιηθούν και στο Κέντρο Εγγραφών εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες συμμετοχές.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής της συνδρομής. Αν για τον οποιονδήποτε λόγο δεν υπάρξει η δυνατότητα συμμέτοχης, η Οργανωτική Επιτροπή θα αποστείλει το υλικό συμμετοχής στον ενδιαφερόμενο μετά από αίτημά του.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε ολόκληρη την Προκήρυξη.

Απονομές & Έπαθλα

Απονομές πραγματοποιούνται για τους τρεις πρώτους νικητές της γενικής κατάταξης Ανδρών και Γυναικών του κάθε αγώνα δρόμου με χρονομέτρηση: 10 χλμ. και 5 χλμ.

Η κατάταξη ανά ηλικιακή κατηγορία καταγράφετε στα επίσημα αποτελέσματα.

Κύπελλο απονέμεται μόνο στον πρώτο αθλητή και την πρώτη αθλήτρια.

Έπαθλα (ειδικό μετάλλιο και δίπλωμα) απονέμονται στους τρεις πρώτους νικητές/τριες της γενικής κατάταξης.

Αναμνηστικό μετάλλιο θα δοθεί σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν.

Το δίπλωμά τους θα έχουν την δυνατότητα να τυπώσουν όλοι οι συμμετέχοντες που θα τερματίσουν στον αγώνα δρόμου της επιλογής τους, μέσω ειδικής εφαρμογής της διαδικτυακής πύλης της Διοργάνωσης.

Ειδικές Βραβεύσεις

Με απόφασή της Ο.Ε. θα απονεμηθούν και ειδικές βραβεύσεις στις παρακάτω κατηγορίες:

ΑμεΑ- Special Olympics Hellas
Τιμητικές Προσώπων
Μαζικότερες ομαδικές