Παραλαβή Συμμετοχής
ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Παραλαβή Συμμετοχής

Κέντρο Εγγραφών

Το Κέντρο Εγγραφών του αγώνα θα λειτουργήσει στον πολυχώρο ‘ΓΑΛΑΞΙΑ’ που βρίσκεται επί της πλατείας της Νέας Σμύρνης.

Ημέρες και Ώρες Λειτουργίας:

Παρασκευή 8 & Σάββατο 9/10, από τις 11:00 μέχρι τις 19:00.

Οι συμμετέχοντες οφείλουν να παραλάβουν αποκλειστικά από το Κέντρο Εγγραφών το πακέτο συμμετοχής τους.

Γραμματεία Αγώνα

Για όσους δρομείς δεν έχουν τη δυνατότητα να παραλάβουν το πακέτο συμμετοχής από το κέντρο εγγραφών, θα λειτουργήσει γραμματεία αγώνα στον πολυχώρο ‘ΓΑΛΑΞΙΑ’ που βρίσκεται επί της πλατείας της Νέας Σμύρνης, το πρωί της Κυριακής μέχρι και 30’ πριν από την εκκίνηση του κάθε αγωνίσματος.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και την διευκόλυνση των διαδικασιών του αγώνα, συστήνεται να παραλάβετε το υλικό σας κατά τη λειτουργία του Κέντρου Εγγραφών.

Παραλαβή Ομαδικών Εγγραφών

Οι αρχηγοί/εκπρόσωποι των ομαδικών εγγραφών παρακαλούνται θερμά να έχουν ενημερώσει την Διοργάνωση για την ομαδική ή μεμονωμένη παραλαβή των συμμετοχών των μελών της ομάδας τους, μέσω αποστολής e-mail στο registrations@neasmirnihistoricrun.gr  μέχρι την καταληκτική ημερομηνία των εγγραφών.

Παραλαβή Εγγραφών Σχολικών Μονάδων

Οι Υπεύθυνοι Συμμετοχής των Σχολικών Μονάδων Νέας Σμύρνης θα παραλάβουν τα πακέτα συμμετοχής αποκλειστικά την Πέμπτη 08.10.20 από τις 17:00 μέχρι και τις 19:00.

Παραλαβή Πακέτου Συμμετοχής εκ μέρους τρίτων

Το πακέτο συμμετοχής του κάθε δρομέα είναι προσωπικό, σε περίπτωση που κάποιος επιθυμεί να παραλάβει το πακέτο συμμετοχής τρίτου προσώπου παρακαλείται να κατέχει σε φωτοτυπία ή φωτογραφία κινητού τηλεφώνου την ταυτότητά του εγγεγραμμένου συμμετέχοντα.