Τα Αγωνίσματα
ΟΔΗΓΟΣ ΔΡΟΜΕΑ

Τα Αγωνίσματα

10χλμ.

Τα 10 χλμ. αποτελούνται από μία διαδρομή επίπεδη και εύκολη, ό,τι πρέπει για να καταγράψετε το προσωπικό σας ρεκόρ! Τα 10 χλμ. απευθύνονται σε έμπειρους και συστηματικούς δρομείς. Στο αγώνισμα συμμετέχουν κατά έτος Έλληνες διακεκριμένοι αθλητές και πρωταθλητές. Οι υποδομές του αγώνα, οι παροχές και η υποστήριξη των δρομέων είναι εφάμιλλες του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας!

5 χλμ.

Το αγώνισμα των 5 χλμ. χωρίζεται σε δύο κατηγορίες : αγωνιστικό & συμμετοχικό. Η πρώτη κατηγορία απευθύνεται σε αθλητές και συστηματικούς δρομείς ενώ η δεύτερη σε φιλάθλους, αρχάριους δρομείς καθώς και σε μαθητές Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Οι υποδομές του αγώνα, οι παροχές και η υποστήριξη των δρομέων είναι εφάμιλλες του Αυθεντικού Μαραθωνίου!

2,5 χλμ.

Τα 2,5 χλμ. δίνουν τη δυνατότητα σε όλους ανεξαρτήτως, να συμμετέχουν στην αθλητική γιορτή και ταυτόχρονα προάγουν τις αξίες του ‘συμμετέχειν’ και της δια βίου άσκησης. Αποτελούν την ιδανική ευκαιρία για μία οικογένεια να μυήσει τα νεαρά μέλη της στον μαγικό κόσμο του αθλητισμού, για έναν αρχάριο δρομέα να πραγματοποιήσει την πρώτη του συμμετοχή, για μία παρέα να ζήσει μία διαφορετική εμπειρία, για όλους, να κάνουν μία αρχή βάζοντας την άσκηση στην καθημερινότητά τους!