Χαιρετισμοί-Καλωσόρισμα
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Χαιρετισμοί-Καλωσόρισμα

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Οι Αγώνες Ιστορικής Μνήμης, είναι μια σπουδαία αθλητική  διοργάνωση, με σημαντικό, ιστορικό, πολιτιστικό & πολιτισμικό ενδιαφέρον για το Δήμο Νέας Σμύρνης.

Ο αγώνας οργανώνεται από τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Νέας Σμύρνης, υπό την αιγίδα και τη συνεργασία του ΣΕΓΑΣ, τη συμβολή του Συλλόγου Φίλων Άλσους Νέας Σμύρνης (ΣΑΦΑΝΣ), του Πανιωνίου Γ.Σ. και του τμήματος νεολαίας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. 

Η συνεργασία όλων των φορέων εξασφαλίζει υψηλού επιπέδου διοργάνωση, εφάμιλλη μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων της Ελλάδας αλλά και υψηλό ποιοτικό επίπεδο παροχών προς τους δρομείς. Οι δρομείς θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία συμμετοχής σε κάθε αγώνα δρόμου.

Πιστεύω ακράδαντα ότι η ευκαιρία αυτή για συμμετοχή σε κάποιο από τους αγώνες δρόμου της Διοργάνωσης, δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητη, γι αυτό καλώ όλους να δηλώσουν συμμετοχή.

Σας περιμένουμε όλους στους δρόμους της Νέας Σμύρνης για να  περπατήσουμε, να τρέξουμε, να αφυπνίσουμε, να ξεσηκώσουμε, να  εμπνεύσουμε και να χαρούμε.

Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής,

Βαγγέλης Χατζατουριάν, Πρόεδρος Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Νέας Σμύρνης